Simone FM op Race to the Maximum

Scott Deroue - Portrait
Red Bull Rookies Cup motor
July 28, 2016
01_Renault_Megane_RS_SL_Red_Bull-1500x660
Renault Schoon naar Race to the Maximum
August 3, 2016
Show all

Simone FM op Race to the Maximum

sfmbus-2

Simone FM zal zaterdag 17 september ook aanwezig zijn op Race to the Maximum.

Simone FM is jong, fris en spontaan èn is de populairste regionale zender in Noord en Oost Nederland. Veel gepresenteerde programma’s, interactiviteit, korte regionale informatie, het Novum nieuws, het weer en verkeer, maar vooral heel veel herkenbare classics en hits!

Geschiedenis
Voordat Simone FM de drie etherfrequenties bemachtigde waren we al enkele jaren actief op het het kabelnetwerk van Ziggo (toen nog Essent Kabelcom, later @home). Eerst in Emmen en omstreken, later in de regio Stadskanaal. Later kwam daar flinke uitbreiding bij.

Sinds eind 2003 is Simone FM te ontvangen in geheel de provincies Groningen en Drenthe, het Noord-Oosten van de provincie Friesland en in de kop van Overijssel. Een vijftal sterke etherfrequenties in Groningen, Hoogezand,  Appingedam, Stadskanaal en Emmen zorgen ervoor dat je Simone FM kunt ontvangen op elke radio in de regio!

Natuurlijk kun je Simone FM ook via de kabel ontvangen. Zelfs in het hele gebied rondom Zwolle, Almelo en Deventer!  Uiteraard kun je ook via internet naar Simone FM luisteren (en kijken!). Voor een overzicht van al onze frequenties klik hier.

Format 
Simone FM zendt 24 uur per dag uit met een aangename mix van herkenbare pop en rock muziek voor de primaire doelgroep van 20-49 jaar. De uitzendingen worden aangevuld met het actuele Novum Nieuws en op de regio gerichte informatie, zoals de (lokale/regionale) verkeersinformatie. De uitzendingen op werkdagen tussen 06.00 uur en 19.00 uur (op vrijdag en zaterdag zelfs tot 21:00 uur) worden live gepresenteerd. Zie ook de programmering. Je maakt daarnaast kans op leuke prijzen!

“Echte Radio”, is de slogan die Simone FM hanteert. Interactie met de luisteraar en aan diens wensen voldoen staat hoog in het vaandel bij Simone FM. We draaien een aangename muziekmix uit de jaren 70, 80, 90 en heden. Dit aangevuld met vlotte presentatoren, (regio)nieuws, informatie en reclame maakt Simone FM – “Echte Radio”.

Veel luisterplezier met Simone FM!